✓   Google Adwords Expert

✓  Maandelijkse Rapportage

✓   Continue Opvolging

✓  Persoonlijk Contact

Google Adwords (SEA)

 

Google Adwords is de grootste bron van inkomen van Google. Slim adverteren via Virtual bespaart u veel geld en kan u zelfs inkomsten opleveren.

 

Lok geïnteresseerde bezoekers naar je website

Adverteren binnen zoekmachines, Google Adwords genaamd (SEA), is de meest efficiënte vorm van online adverteren. Dit komt omdat u niets betaalt wanneer er geen bezoekers op je website komen. Tevens verschijnt uw advertentie enkel wanneer men een relevant zoekwoord binnen de zoekmachine opgeeft. Op deze manier krijgt u enkel geïnteresseerde bezoekers over de vloer.

 

SEA: Betaalbaar adverteren op Google

Advertenties op Google, of op partnerwebsites hebben een heel eigen prijszetting. U bepaalt zelf de waarde van een zoekwoord en biedt op tegen de concurrentie. Het is belangrijk om uitsluitend de meest relevante zoekwoorden te zoeken, om zo de kosten te drukken.

Maak u afspraak met onze specialist.

Google Adwords:

Wij maken het adverteren op Google betaalbaar.

Uitgebreide Google Adwords-campagnes

De experts van Virtual hebben heel wat ervaring met het opzetten en onderhouden van Adwords-campagnes voor e-commerce sites en bedrijfs sites, en dit met succes. Deze kennis halen we uit die grote campagnes en passen we vervolgens toe op kleinere campagnes. Omgekeerd werkt dit ook; kleinere campagnes lenen zich meer tot experimenteren, wat dan weer een positieve invloed heeft op de grotere campagnes. Dit is het voordeel van een digital-agency.

Online bannering

Binnen het Google Display Network bestaan duizenden websites waarop tekst- en/of beeldadvertenties geplaatst kunnen worden. Deze zijn opgesplitst in categorieën, wat toelaat rekening te houden met de context van de specifieke webpagina’s. Dit maakt de mogelijkheid om je reclameboodschappen heel gericht te plaatsen.

Google Shopping

Hebt u een online shop, dan is Google Shopping een belangrijk deel van uw marketing.  Met de juiste feed kunnen wij uw producten in Google Shopping laten verschijnen.  De potentiële klanten die op uw advertentie klikken, zijn zeer geïnteresseerd in uw product. Ze kennen de prijs al reeds en komen op een directe pagina voor aankoop van het product. Hier spreken wij van een hoog rendement op uw uitgaven.