✓   On site Optimalisatie

✓  Maandelijkse Rapportage

✓   Continue Opvolging

✓  Persoonlijk Contact

Google Analytics

De cijfers in Google analytics zijn een reflectie van de gezondheid van uw website. Hieruit haal je actionabele data, zodat je op de hoogte bent van je sterke en minder sterke punten. Zo weet je precies waar nog aan gewerkt moet worden.

 

Siteverkeer in kaart brengen

Webanalytics leggen alle nuttige gegevens van uw website bloot. Zo krijgt u een duidelijk beeld van uw bezoekersstatistieken, klantenprofielen, de kwaliteit van uw website, de performance van uw webshop, gedetailleerde campagneresultaten en meer. Deze gegevens zijn zeer relevant voor een rendabele online marketingstrategie.

 

Maak u afspraak met onze specialist.

Google Analytics: Meten is weten.

 

Juist concluderen op basis van de data

Virtual analyseert alles wat er op uw website gebeurt; het aantal bezoekers dat uw website aantrekt, welke pagina’s ze bezichtigen, van waar ze komen, waar ze heen gaan, hoe lang ze blijven, … Deze gegevens tonen ons de trends bij uw bezoekers, zodat we weten waar rekening mee gehouden moet worden. Tevens vertellen ze ons welke campagnes en keywords goed scoren en welke het minder goed doen.

We bundelen alle resultaten van deze analyses in een duidelijk en overzichtelijk rapport. Bovendien kunnen ook alle statistieken online gevolgd worden. We houden het echter niet enkel bij het bundelen van de data; we bieden u een begeleiding aan van uw corporate dashboard en trekken de juiste conclusies uit deze cijfers. Zo kunnen we u op de hoogte brengen van welke ingrepen de belangrijkste cijfers (KPI’s) uit uw online aanpak kunnen verbeteren