✓   On site Optimalisatie

✓  Maandelijkse Rapportage

✓   Continue Opvolging

✓  Persoonlijk Contact

Website Optimalisatie (SEO)

U wil website optimalisatie, maar verkiest ook een website die mooi is. Toch is het belangrijk dat deze gemakkelijk vindbaar is via zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. De meeste (toekomstige) klanten zoeken online, via deze zoekmachines. Wij doen geen loze beloftes zoals een gegarandeerde toppositie, want dit bepaalt elke zoekmachine zelf. Wat we echter wel kunnen doen, is het optimaliseren van uw website om deze zo gunstig mogelijk beoordeeld te worden door de zoekmachines en zo een hogere positie in de zoekresultaten te verkrijgen.

Uw website optimaliseren: een grote stap naar hogere winst!

De website van uw bedrijf kan een krachtige online marketing tool zijn. Het is de taak van een webdesigner om ervoor te zorgen dat uw site mooi is en technisch goed opgebouwd . Een copywriter helpt u dan weer met het creëren van zoekmachinevriendelijke teksten. Toch is het uiteindelijk uzelf die de meeste kennis bezit over wat u bedrijf doet en, nog belangrijker, waarop uw potentiële klanten zoeken.

Virtual biedt u een totaaloplossing voor uw website:

Een correct geoptimaliseerde website met een overzichtelijke structuur en waardevolle content, zowel voor de bezoekers van uw website als voor de zoekmachines.

Voor specifieke vragen over websiteoptimalisatie en het verkrijgen van meer en kostbare bezoekers voor uw website, vul het formulier onderaan deze pagina in.

Wij werken met pakketten die u per maand kan betalen!
Maak uw afspraak met onze specialist voor website optimalisatie.

Website Optimalisatie:

Uw site laten scoren in Google? Wij zorgen ervoor!

Wanneer u aan zoekmachineoptimalisatie of SEO (Search Engine Optimalisation) wil doen, is het belangrijk dat uw website een duidelijke en overzichtelijke structuur heeft. Dit is niet enkel van groot belang voor de bezoekers van uw website, die zo snel hun doel kunnen bereiken, deze zorgt er ook voor dat zoekmachines de volledige inhoud (content) van uw website kunnen vinden en opnemen in hun zoekresultaten. Bovendien zorgt een duidelijke structuur ervoor dat uw website een gunstige beoordeling krijgt.

Relevante inhoud: meer bezoekers en een hogere score bij o.a. Google

Mensen die via de zoekmachines op uw website terechtkomen, zijn op zoek naar informatie over de producten en diensten die u aanbiedt. Als u erin slaagt om ze goede informatie te bieden, wint u hun vertrouwen. Hoe beter u de inhoud of content van uw website optimaliseert, hoe vlotter die bezoekers klant worden. En uiteindelijk is die conversie het doel van uw website. Bovendien analyseren zoekmachines zoals Google steeds meer de inhoud van een website, bepalen ze er de waarde van en houden daar rekening mee bij het aanbieden van hun resultatenpagina’s.

Stel uw vragen over website optimalisatie: